Sponsoren

JAARCONGRES VOEDSELVEILIGHEID EN -INTEGRITEIT: 100 JAAR WARENWET
7 NOVEMBER 2019, DEN HAAG, 10.00 – 18.00 UUR

Wil je een bijdrage leveren aan dit congres? Neem dan contact op met Lin Batten via lin@foodlog.nl.


Overige sponsoren:

 • NautahDutilh

  NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor, dat haar cliënten adviseert volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs is NautaDutilh een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux. NautaDutilh staat midden in de economie. Het kantoor is van oudsher actief in verschillende sectoren, zoals Agri & Food, Energy & Natural Resources en Life Sciences. De advocaten van NautaDutilh weten wat er speelt in de wereld van hun cliënten. Niet alleen op het gebied van wet- en regelgeving maar ook ten aanzien van trends en ontwikkelingen.

 • Eurofins

  Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands borgt de voedsel- en waterkwaliteit en veiligheid in Nederland. Van grondstof tot aan eindproduct zijn wij een kennispartner in de gehele voedsel- en waterketen van onze klanten. We testen, meten, inspecteren en geven advies over de kwaliteit en veiligheid van voedsel en water.

 • Houthoff

  Houthoff is een onafhankelijk, leidend Nederlands advocatenkantoor met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs die hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bieden aan een omvangrijke nationale en internationale clientèle.

 • Hoogenraad & Haak

  Hoogenraad & Haak is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij adviseren en procederen over food law, reclamerecht en intellectueel eigendomsrecht. Cliënten waarderen onze benadering van problemen en coöperatieve aanpak. Ons kantoor en onze advocaten worden aangeraden door onafhankelijke reputatiemeters zoals Legal 500 en Chambers.

 • Legaltree

  Legaltree is een full service advocatenkantoor en werkt uitsluitend met advocaten die minimaal 10 jaar ervaring hebben en willen excelleren. 29 partners leveren op persoonlijke titel maatwerk aan nationale en internationale cliënten. Zo kan Legaltree haar cliënten de hoogst mogelijke professionele kwaliteit en persoonlijke aandacht garanderen.

 • Mediapartners:

 • Centraal Bureau Levensmiddelenhandel

  CBL (Centraal Bureau Levensmiddelenhandel) behartigt als brancheorganisatie de belangen van de supermarkten en foodservicebedrijven.

 • Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie

  De Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) is de koepelorganisatie en belangenbehartiger voor verwerkende en importerende bedrijven en branches in de Nederlandse levensmiddelenindustrie. De FNLI vertegenwoordigt circa 500 bedrijven en 20 brancheorganisaties. De FNLI streeft naar een gezonde en duurzame ontwikkeling van de Nederlandse levensmiddelenindustrie, gekoppeld aan een stevige inbedding in de Nederlandse samenleving als een gewaardeerde en verantwoordelijke industrie.

 • Waar & Wet

  Alles over productenrecht - Uw complete en actuele online-database Onmisbaar voor de specialist in productenrecht: een direct toegankelijke informatiebron voor alle kennis en praktische inzichten op het gebied van productenrecht, kwaliteitszaken en regulatory affairs. Via OpMaat Waar & Wet kunt u bovendien rechtstreeks zoeken in alle relevante wet- en regelgeving, officiële publicaties en jurisprudentie. Sdu OpMaat Waar& Wet is uniek als hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk dankzij de volgende pluspunten:

  1. omvat alle aspecten van product- en voedselveiligheid
  2. compleet met praktische handreikingen en best practices voor het bedrijfsleven
  3. antwoorden op vragen over onder meer etikettering, claims, additieven of allergenen
  4. signalering van belangrijke Kamerstukken en nieuwe (internationale) regelgeving
  5. met de volledige inhoud van onze e-nieuwsbrief, het tijdschrift Waar & Wet en de praktijkgidsen Waar & Wet

 • Supermarkt.team

  Supermarkt.team is een vakblad voor medewerkers en managers van supermarkten. Het blad behandeld samen met hoogwaardige kennispartners relevante thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. De Nederlandse versie van supermarkt.team wordt kosteloos naar alle 4.350 Nederlandse supermarkten en ruim 400 hoofdkantoormedewerkers gestuurd evenals medewerkers/vestigingen van o.a. Makro, Sligro en Hanos en ruim 1.700 toeleveranciers, producenten, partners en relevante personen. Ook ontvangen enkele honderden studenten van diverse food retail-opleidingen een exemplaar. Daarnaast worden alle 2GO locaties met een supermarktfunctie zoals o.a. Spar Express en AH2GO bereikt. Via een nieuwsbrief wordt de digitale editie naar ruim 6.700 abonnees verstuurd.

 • FoodPersonality

  Via een maandelijks vakblad, websites, congressen, evenementen en middels betrokkenheid bij diverse Awards informeert FoodPersonality haar leden sinds 1983 over de laatste trends binnen de food retail en FMCG. Denk daarbij aan formuleontwikkelingen, de verhouding tussen foodretail en levensmiddelenproducenten, assortimentsontwikkelingen en de maatschappelijke druk op de sector. Daarnaast is er volop aandacht voor nieuwe initiatieven en de voortgaande consolidatie bij zowel retailpartijen als FMCG-fabrikanten.

 • EVMI

  EVMI is een onafhankelijk vakblad – op papier en online – voor de professional in de levensmiddelenindustrie. Het richt zich op kwaliteitsmanagers, productontwikkelaars, marketing managers en algemeen managers in de voedings- en genotsmiddelenindustrie, de toeleveranciers en de afnemers van deze bedrijven. EVMI bericht over nutritionele en technische aspecten van de voedselproductie, en besteedt daarnaast veel aandacht aan duurzaamheid en marketing.

 • Twin Media

  Twin Media bv is een full service grafisch en redactie-communicatiebureau. U kunt bij Twin Media terecht voor alle mediadisciplines: Communicatie, Creatie en Productie. We zijn sterk in het ontwerp, vormgeving en productie van tijdschriften, boeken, huisstijlen, projectmanagement en adviestrajecten. We denken waar nodig met u mee en komen met nieuwe communicatieconcepten. Digitale dochter van Twin Media is Twin Digital, waarbij u terecht kunt voor webbouw, webdesign, grafische automatisering en digitale magazines.